Project Description

BOTOX

Botox är en injektionsbehandling som går ut på att man blockerar nervsignalerna som gör att musklerna dras samman. Det i sin tur hindrar att fina linjer och trötthetsrynkor syns. Även uppkomsten av nya rynkor hindras. Denna behandling är den absolut vanligaste behandlingen bland medicinska estetiska behandlingar. Omkring fem miljoner behandlingar utförs världen runt varje år. Ämnet som används vid injektionen är så kallat Botulinumtoxin. Detta injiceras med en tunn nål på valda platser i ansiktet. Behandlingen är mycket säker och skonsam om den utförs av välutbildad och kunnig personal. Hos oss på SAMDENT kan du göra behandlingen på ett säkert sätt i en fin och harmonisk miljö.

Vad kan Botox göra för dig?

Med hjälp av behandlingen kan man bli av med små rynkor som gör att man ser trött, arg eller sur ut. Vanliga ställen att göra injektioner på är bland annat på kråksparkarna vid ögonen, rynkan som uppstår mellan ögonbrynen och de linjer som går horisontellt i pannan. Vid en konsultation kan du få hjälp med att bestämma var medlet ska injiceras så att du får bästa möjliga resultat av behandlingen. Det är viktigt att veta att detta är en mycket säker behandling så länge den utförs av personal med rätt utbildning och kunskap. Fördelar med behandlingen är att den ger ditt ansikte ett naturligt lyft. Att injicera Botox gör heller inte speciellt ont och efteråt krävs ingen konvalescens som gör att du hindras från arbete eller fritidssysslor.

Behöver ditt ansikte ett skonsamt lyft?

Känner du att du ser lite trött och glåmig ut? Då kan Botox vara ett bra alternativ för dig. Behandlingen slätar på ett skonsamt vis ut fina linjer och rynkor som tynger ditt ansikte. Hos oss på SAMDENT blir du mottagen i en lugn och harmonisk miljö i Hallonbergen. Vi har kompetensen att utföra olika kliniska behandlingar på ett professionellt och säkert sätt.

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 9:00 – 18:00
Lördag 11:00 – 15:00
Söndag Stängt

  070-727 52 37

Hallonbergsplan 18, 17452 Sundbyberg

Boka en tid