Project Description

Fillers

Filler är en estetisk behandling som har blivit mycket populär. Behandlingen innebär att man injicerar ett ämne under huden som fyller ut linjer och veck och ger volym i områden som sjunkit ihop till följd av ålder. På SAMDENT i Hallonbergen använder man sig av preparat av typen Zfill och Uma Jeunesse då de har en bättre hållbarhet och ger en större effekt. De vanligaste ställena att använda sig av behandlingen på är i ansiktet och på läppar, händer och hals. Efter en behandling blir huden slätare och linjer blir mindre synliga. Behandlingen kan även hjälpa till med att skapa skarpare linjer kring läpparna och fylla ut akneärr.

När ska man använda filler?

Det finns många olika orsaker till att använda filler. Det kan till exempel vara att du vill forma konturerna i ansiktet, få fylligare läppar eller fylla ut fina linjer och veck. Behandlingen passar också den som har gamla akneärr som man vill ska bli mindre framträdande. Även händer och hals som kanske blivit slappa eller rynkiga med åldern kan med fördel behandlas med filler-injektioner. Behandlingen har även många fördelar. Den går både snabbt och gör inte heller speciellt ont. Om man vill kan man dessutom använda sig av bedövningskräm innan behandlingen. Resultatet syns direkt efter att man gjort injektionen. Om du vill ha ett snabbt resultat och kort konvalescens är detta ett bra val då du inte behöver undergå några avancerade kirurgiska ingrepp.

Slätare hud snabbt

Filler är en mycket effektiv metod för att släta ut huden snabbt utan att man behöver göra något kirurgiskt ingrepp. På SAMDENT blir du mottagen i vackra lokaler med harmonisk atmosfär. Personalen är erfaren och välutbildad och ser till att skräddarsy en behandling som passar just dig. SAMDENT använder även nya generationens fillers som har en längre hållbarhet och ger dig en större effekt.

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 9:00 – 18:00
Lördag 11:00 – 15:00
Söndag Stängt

  070-727 52 37

Hallonbergsplan 18, 17452 Sundbyberg

Boka en tid