Air Flow

En skonsam och naturlig metod för att nytt leende

På tandläkarkliniken Samdent använder vi oss av den moderna och effektiva metoden Air Flow för att ge våra patienter den bästa tandhygienen. Air Flow är en teknik där vi använder en ström av luft, vatten och pulver för att skonsamt men grundligt rengöra tänderna, även kallat saltblästring.

Metoden är mycket effektiv för att förebygga karies, plackbildning och andra tandproblem. Det pulver vi använder är säkert för människor och djur och innehåller inga skadliga kemikalier.

Air Flow är en mycket snabb och skonsam metod som är perfekt för patienter med känslig tandkött eller tänder. Vi ser till att patienten är bekväm och avslappnad under hela behandlingen och vi tar oss tid att förklara vad som händer för att ge en positiv upplevelse.

Efter behandlingen är det vanligt att patienten känner en ren och fräsch känsla i munnen. Vi rekommenderar att patienterna borstar tänderna noggrant efter behandlingen för att bibehålla den goda tandhygienen. Så om du letar efter en klinik som erbjuder den senaste och mest effektiva metoden för tandhygien, så är Samdent definitivt rätt plats för dig!

Boka din tid nedan!

Kontakta oss

Scroll to Top

Samdents klinik